085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De Mercedes Sprinter Tourer is veelzijdig en heeft daarom de juiste maat, lengte en hoogte voor al jouw vervoerswensen. De Tourer heeft drie carrosserielengten, twee dakhoogten en kan plaats bieden aan tot wel 3 rijen zitplaatsen. Door de varieteit aan modellen is alles mogelijk van rendabel instapmodel tot een zeer luxueuze uitvoering met comfortbanken en speciale bekleding. De rugleuning en hoofdsteunen kun je per passagier aanpassen wat betekent dat je zowel jong als oud meer dan confortabel kunt vervoeren.

De Mercedes Sprinter Tourer als taxi, luxe tour- of schoolbus

Deze bestelbus is een veilige keuze voor verschillend passagiervervoer. De bus kan immers helemaal worden afgestemd op de vraag van je individuele passagiers. De 3 rijen banken kunnen worden uitgerust met 2- of 3 persoons zitsbanken. Deze banken kun je laten uitrusten met diverse soorten bekleding zodat je desgewenst een chic of robuste uitstraling creëert. Ook is aan de veiligheid gedacht. De achterbanken met smalle stoelen zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor kinderen. Gebruik je de banken niet dan kunnen deze via het easy-mounting systeem eenvoudig worden ontgrendeld en verwijderd.

Modern gemak in het verkeer

Bij deelname aan het drukke verkeer kunnen zich situaties voordoen waarbij assistentiesystemen jou als bestuurder veel gemak en extra veiligheid kunnen bieden. De systemen van de Tourer zijn gebaseerd op de laatste innovatieve technologieeën. Zo is daar de actieve afstandsassistent die nauwkeurig de afstand tot je voorligger in de gaten houdt. Ook bestaat er een parkeerpakket met 360 graden camera, een parkeer assistent en de coole Drive Way Assist welke een blik rondom de auto biedt. Zeer handige assistentie die het vervoeren van passagiers nog makkelijker maakt. Ben jij klaar voor een proefrit? Dit kun je eenvoudig online aanvragen door het invullen van je persoonlijke gegevens. De Mercedes-Benz dealer van jouw keuze neemt dan snel contact met je op.

Bedrijfsbus leasen voordelen

Snel leverbaar uit voorraad
Alle merken en modellen
Verschillende kleuren beschikbaar
Hoge beoordeling van onze klanten
Zeer soepele acceptatie
24/7 beschikbaar voor alle vragen
Onafhankelijk en deskundig advies

Bel of mail voor advies

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord