085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Met een Ford Transit Custom kun je aankomen bij klanten en op je werk. Professionals uit uiteenlopende beroepsgroepen maken al jaren met plezier gebruik van de Transit. Je ziet ze in verschillende uitvoeringen voorbij komen. De nieuwe uitvoering van de geliefde bestelwagen is nog beter dan de vorige. Er zijn nieuwe toevoegingen ingevoerd. Daarnaast zijn een aantal van de kenmerkende eigenschappen die de auto zo populair maakte nog beter geworden. Je hebt bijvoorbeeld nog meer laadruimte. Ook is de toch al krachtige motor onder handen genomen. Als bestuurder heb je nu de beschikking over nog meer power. En dat niet alleen, de nieuwe Transit rijdt, ondanks de toegenomen kracht, nog zuiniger.

De nieuwe Ford Transit Custom is stijlvol en sportief

Bestelwagens worden niet vaak gezien als een flitsende auto. Maar met de nieuwe Transit wordt dat waarschijnlijk helemaal anders. Ford heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het model en de uitstraling. En het resultaat mag er zeker wezen. De Ford Transit is een uiterst sportief ogende bestelwagen. Dat is wel even anders bij de vaak lomp ogende modellen van de concurrentie. Je hoeft de Ford Transit dus ook niet meer alleen op je werk te gebruiken. Ook in je vrije tijd zul je er met plezier in rijden. En dat komt niet in het minst door de hoge mate van comfort.

Kies de technologische snufjes die je hebben wilt

Bij een nieuw model horen verbeteringen. Zoals gezegd is de motor al beter geworden. Je kunt bovendien kiezen voor een uitvoering met 100, 125 of 155 pk. Ook kun je, wanneer je wilt, kiezen voor een achteruitrijcamera in de binnenspiegel. Dankzij de revolutionaire Lane Keeping Aid blijf je altijd op de juiste rijstrook. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarmee je jouw Ford Transit Custom naar smaak kan personaliseren.

Bedrijfsbus leasen voordelen

Snel leverbaar uit voorraad
Alle merken en modellen
Verschillende kleuren beschikbaar
Hoge beoordeling van onze klanten
Zeer soepele acceptatie
24/7 beschikbaar voor alle vragen
Onafhankelijk en deskundig advies

Bel of mail voor advies

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord