Berlingo zakelijk leasen

03 april 2019 om 16:45

Zakelijk rijden doe je natuurlijk zo zuinig en voordelig mogelijk. Wanneer er de mogelijkheid bestaat efficiënter met de auto om te gaan, dan pak je die natuurlijk gelijk. Bijvoorbeeld door een auto te kiezen waarbij je wel enige laadoppervlak hebt, maar niet meer dan nodig is. Dit kan je doen door te kiezen voor Citroen Berlingo lease. Dit is namelijk een zogenaamd combomodel. Een personenauto die gecombineerd is met een bestelbus waardoor een soort hybridevorm is ontstaan. Zakelijk zijn deze voertuigen al vele jaren veel gebruikt door allerlei soorten bedrijven en ondernemingen. Ongeacht of dit een grote of een kleine onderneming betreft.

Een bestelbus in het klein
Eigenlijk is een Citroen Berlingo het best te omschrijven als ene bestelbus in het klein. De auto is niet veel groter dan een personenauto waar het gaat om de ruimte voor de bestuurder en de passagiers. Aan de achterzijde is het echter een vorm van een bestelbus. Daardoor is er enige ruimte om materiaal, gereedschap en andere spullen op te slaan. De laadruimte is afgesloten en er is ruimte voor een schuifdeur. Daardoor kan de auto van alle kanten praktisch worden ingericht. Dit is één van de vele redenen waarom de auto al zo lang zo populair is als leaseauto.

Comfortabel en veilig
De Citroen Berlingo is niet alleen belangrijk als leaseauto omdat hij praktisch handig is. Hij is ook zeer comfortabel. Hij is immers ontworpen om fysieke ongemakken te voorkomen. Bovendien zijn er allerlei systemen aan toegevoegd om te zorgen dat de auto gemakkelijker te besturen is. Deze systemen dragen ook bij aan de veiligheid. Bijvoorbeeld door de stabiliteit tijdens het rijden in de gaten te houden. De meeste Berlingo-modellen zijn bovendien direct bij de leasemaatschappij af te halen. Dit noemt men ook wel voorraad auto lease. De auto’s staan dan gewoon al gereed.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfsbus leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte