085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Zakelijk rijden doe je natuurlijk zo zuinig en voordelig mogelijk. Wanneer er de mogelijkheid bestaat efficiënter met de auto om te gaan, dan pak je die natuurlijk gelijk. Bijvoorbeeld door een auto te kiezen waarbij je wel enige laadoppervlak hebt, maar niet meer dan nodig is. Dit kan je doen door te kiezen voor Citroen Berlingo lease. Dit is namelijk een zogenaamd combomodel. Een personenauto die gecombineerd is met een bestelbus waardoor een soort hybridevorm is ontstaan. Zakelijk zijn deze voertuigen al vele jaren veel gebruikt door allerlei soorten bedrijven en ondernemingen. Ongeacht of dit een grote of een kleine onderneming betreft.

Een bestelbus in het klein
Eigenlijk is een Citroen Berlingo het best te omschrijven als ene bestelbus in het klein. De auto is niet veel groter dan een personenauto waar het gaat om de ruimte voor de bestuurder en de passagiers. Aan de achterzijde is het echter een vorm van een bestelbus. Daardoor is er enige ruimte om materiaal, gereedschap en andere spullen op te slaan. De laadruimte is afgesloten en er is ruimte voor een schuifdeur. Daardoor kan de auto van alle kanten praktisch worden ingericht. Dit is één van de vele redenen waarom de auto al zo lang zo populair is als leaseauto.

Comfortabel en veilig
De Citroen Berlingo is niet alleen belangrijk als leaseauto omdat hij praktisch handig is. Hij is ook zeer comfortabel. Hij is immers ontworpen om fysieke ongemakken te voorkomen. Bovendien zijn er allerlei systemen aan toegevoegd om te zorgen dat de auto gemakkelijker te besturen is. Deze systemen dragen ook bij aan de veiligheid. Bijvoorbeeld door de stabiliteit tijdens het rijden in de gaten te houden. De meeste Berlingo-modellen zijn bovendien direct bij de leasemaatschappij af te halen. Dit noemt men ook wel voorraad auto lease. De auto’s staan dan gewoon al gereed.

Bedrijfsbus leasen voordelen

Snel leverbaar uit voorraad
Alle merken en modellen
Verschillende kleuren beschikbaar
Hoge beoordeling van onze klanten
Zeer soepele acceptatie
24/7 beschikbaar voor alle vragen
Onafhankelijk en deskundig advies

Bel of mail voor advies

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord