SUPER DEALS nergens goedkoper, profiteer direct!
Citroen berlingo 4
€ 209,-
p/m
Citroën Berlingo leasen
Opel Vivaro leasen
€ 305,-
p/m
Opel Vivaro leasen
Volkswagen caddy leasen
€ 229,-
p/m
Volkswagen Caddy leasen
renault trafic 1
€ 255,-
p/m
Renault Trafic leasen
Peugeot expert 1
€ 271,-
p/m
Peugeot Expert leasen

Vind jouw bedrijfsbus

Recensies

Bedrijfsbus Leasen

Bedrijfsbus leasen bij bedrijfsbusleasen.nl

Bedrijfsbus leasen is uw specialist voor het leasen van uw bedrijfsbus. Wij bieden een totaal oplossing voor de zelfstandig ondernemer, van startende ZZP’er tot multinational. Bedrijfsbus leasen heeft zich gespecialiseerd in het leasen van bedrijfsbussen en bestelwagens. Wij leveren alle merken- en modellen bedrijfsbussen. Tevens kunnen wij uw nieuwe bedrijfsbus ''turn-key'' opleveren. Dat wil zeggen dat u ook bij ons terecht kunt voor het bestickeren en betimmeren van uw nieuwe bedrijfsbus. 

Bedrijfsbus leasen online is goedkoper

Doordat wij volledig online werken en dus geen fysieke showroom en personeel. bent u verzekerd van de laagste prijzen. Daarnaast hebben wij grootschalige inkoopkortingen weten te realiseren waar u als MKB'er van profiteert . Hierdoor bent u verzekerd van de laagst mogelijke lease prijs en beste voorwaarden. Daarnaast is één van ons kernwaarden onze handelingssnelheid. U doet de aanvraag, wij nemen contact met u op en binnen een uur heeft u een passende offerte.

Een bedrijfsbus leasen uit voorraad

Wij werken onafhankelijk van alle merken, dealers en importeurs. dat wil zeggen dat als de door u gewenste bedrijfsbus ergens in Nederland op voorraad staat, wij u deze bus direct kunnen leveren. U hoeft enkel aan te geven wat voor u belangrijk is en wij regelen de rest!  

Bent u een starter en/of niet in het bezig van jaarcijfers? Ook dit zal geen probleem zijn bij Bedrijfsbus Leasen, echter dient u rekening met een aanbetaling. Wij kunnen ondernemers met een BKR registratie ook van dienst zijn, mits zij over jaarcijfers beschikken.

Waarom Auto leasen bij Bedrijfsbus leasen?
  • Scherp geprijsd
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken & modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
Offerte aanvragen

Laat je terug bellen door Bedrijfsbus Leasen